Üdvözöljük az MI Safetytech oldalán!

A biztonság mindenek előtt!

A biztonság megteremtése minden cég, vállalkozás számára fontos és néhány esetben jogi kötelessége is. A biztonság mindenki számára mást jelent. De ez alatt nem csak a vagyontárgyaink védelmét, hanem például a munkavállalóink egészségének és munkavégző képességének megóvását is kell érteni. A munkavállalók érdekében kötelezően biztosítanunk kell az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeit, valamint a tűzbiztonsági követelmények haladéktalan teljesítését is. Ezek mellet a környezetvédelmi kötelességek mint veszélyes hulladékok kezelése, elszállítása, illetve a hatósági lejelentések is elengedhetetlen a vállalkozásoknak.

2012 óta tevékenykedem a biztonságtechnika különböző szakterületein. Vagyonvédelmi rendszer telepítés, tervezés, kereskedelem, munkavédelmi, tűzvédelmi szaktevékenység ellátása több mint 500 fős országos kiterjedésű szervezetnél. Mezőgazdaság, laboratórium, vendéglátás, szállásadó hely, irodai tevékenység és még sok egyéb területen rengeteg tapasztalatra tettem szert.

2019-től egyéni vállalkozóként tevékenykedem leendő ügyfeleim szolgálatában. Hogy mit tudok garantálni? Kiemelkedő szakmai tudást, precizitást, pontosságot, rugalmasságot megbízásom esetén!